Tunnetko hevosesi todella? Oletko ajatellut, että hevosen kanssa voi hiljentyä kokemaan ja asitimaan, tutustua siihen uudella tavalla muutenkin kuin  vain ratsastaen tai ajaen, ja niihin liittyvine hoito toimenpiteineen ja varusteluineen?

Hevonen elää harmoniassa luonnon kanssa, se on läsnä jokaisessa hetkessä, ei mieti mennyttä tai suunnittele tulevaa, niinkuin me ihmiset usein teemme. Hevonen myös peilaa ihmisen tunnetiloja hyvin. Se ei arvostele eikä sillä ole mitään ennakko-odotuksia tapaamiensa ihmisten suhteen.

Jos kaipaat elämääsi kiireettömyyttä ja läsnäoloa hetkissä voit opetella sitä yhdessä hevosen kanssa.

Tälle kurssille tarvitset hevosen tai ponin, oman tai ”lainatun”.

Lue aiempien kurssilaisten kokemuksia ja mietteitä täältä.

Kurssi on verkkokurssi antaen sinulle laajan kokemuksen myötätuntoisen läsnäolon harjoittamisesta. Voit aloittaa sen milloin tahdot, ainoastaan ilmoittaudu.
Kurssi kestää 8 viikkoa (neljä kurssikirjettä kahden viikon välein).
Kurssikirjeissä on harjoitteet sinulle sekä yhdessä hevosen kanssa tehtävät harjoitteet.

Tutkitusti 8 viikon läsnäolo harjoitteiden tekeminen tuottaa ensimmäisiä positiivisia aivomuutoksia. Ihanaa olisi, jos läsnäolon tilan kokeminen jäisi arkeesi kurssin jälkeenkin.

Läsnäolo harjoitteet auttavat sinua tulemaan kehoosi läsnäolevaksi ja näin hevonenkin  aistii sinussa tapahtuvan muutoksen;  tulet huomaamaan sen kurssin myötä. Harjoitteet  lähentävät sinua ja hevostasi / poniasi uudella tavalla, ja saatat löytää uusia puolia sekä siitä että itsestäsi.
Hevosen kanssa harjoitteet tehdään aluksi sen tutussa ympäristössä tallissa / pihatossa tai tarhassa, sitten edetään joko kentälle tai tutuille maastoille, tämä
kurssi ei ole ratsastus kurssi. 
Huom! Hevosen kanssa tehtävät harjoitteet sisältyvät myös HH+kehonhuolto kurssiin, erona tässä on oma matkasi läsnäolo harjoitteissa.

Hevonen on läsnä tässä hetkessä ja opettaa meillekin läsnäoloa ja elämisen iloa. Hevosen kanssa oppii tiedostamaan omia tunteitaan, se on peili ihmiselle ja tuo lempeästi esiin piilossakin pidettyjä tunteita sallivassa ilmapiirissä.

Tervetuloa mukaan  
Ilmoittaudu
tästä
kurssin hinta on 65e
Kurssista saa sähköisen todistuksen.