Hevosen kanssa – minä

Olen kulkenut pitkän matkan hevosten omistajana harrasteratsastajasta hevosen lajityypillisen käyttäytymisen ja oppimispsykologian sekä ongelmakäyttäytymisen ymmärtämiseen.
Olen avannut sydäntäni myötätuntoiseen läsnäoloon hevosten kanssa, ja toisiamme kunnioittavaan kommunikointiin. Hevosellakin on oikeus sanoa EI.
Olen opiskellut kranio-sakraali terapiaa ja o.t.e-hierontaa auttaakseni hevosia, koska ihminen harrastaessaan vaatii niiltä fyysisesti paljon. Olen hoitanut hevosia v:sta 2014. Omia hevosia on ollut v:sta 2008.
Koen olevana yhä matkalla, keskeneräisenä, mutta astetta rikkaampana henkisesti. HevosHetkiin sisältyy paljon oppia ja sydämen avaamista, oman itsen rehellistä kohtaamista. Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan itse matka, jonka ymmärrän olevan muuttuva ja päättymätön tie…

Maarit Ahonen-Lehmus
Eläinavusteinen valmentaja, HeLMi®-ohjaaja, Hevosten ongemakäytösten kartoitus ja neuvonta. Kraniosakraalihoitoja ja O.T.E-Hierontaa hevosille Myös energiahoitoja ja eläinkommunikaatioita sekä äänimaljahoitoja.

Tärkeimpänä hevosen kanssa koen vapaana työskentelyn eli liberty training opit, jotka perustuu hevosten keskinäiseen kommunikaatioon.

Tutustu Horsefulness Liberty training kurssiin täällä.
Tutustu Horsefulness Groundwork kurssiin täällä. (molemmat verkkokursseja)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.